Алисия прекали: Виж какво заяви за Преслава!

Алисия грубо се подигра с Преслава
0

Алисия каза отвратителни неща за Преслава, макар и чрез песен!

Алисия спретна гаден номер на врагинята си Преслава. Звездата на „Ара мюзик” отдавна е вдигнала мерника на гласовитката от Добрич, но сега й се отдал сгоден номер.

Тя не може да диша „Певицата на годината”, защото двете са гаджета на актуалния й любовник Георги Станоев-Малката Бирма.

Преслава
Алисия грубо се подигра с Преслава

Алисия не е тръгнала директно на война с една от най-актуалните певици на чалгата, а индиректно. Ася от Вакарел го е направила чрез най-новата си песен.

В парчето се казва „Песента е за тази, дето ме мрази. И новото си гадже да го пази. Нека свиква сама да се изпраща”, гласят думите в новата песен на Алисия.

Но всеки подразбира, че стрелите в нея са насочени не към кого да е, а към Преслава.

Въпреки че сега нещата между нея и кибритлията Жоро Бирмата се перфектни, Алисия все още се съмнява в чувствата му. Въпреки че Ася прави всичко възможно, за да му се хареса и той да е доволен.

Връзката му с Преслава беше на приливи и отливи, защото Преси не се оставяше да бъде командвана, въпреки че винаги е признавала, че Жоро Бирмата си остава нейната най-голяма любов.

Те бясно се ревнуваха, правеха си на инат, а Бирмата не спираше да раздава юмруци на всеки, който се завърти около неговата тогавашна любима.

Алисия се кълнеше по онова време в любов на националния вратар Ники Михайлов, но щом пачките му намаляха, тя обърна взор към по-младия и богат милионерски наследник.

И няма намерение да го изпусне. Защото той не спира да я глези с екзотични екскурзии и скъпарски подаръци.

Въпреки това поп фолк звездата се притеснява, че чувствата между него и Преслава не са изветрели. Не само тя се съмнява, че това е така, но това го разбират и близките около богаташа.

Напук на номерата, които си правят, за всеки е ясно, че между Преслава и Жоро Бирмата любовта изобщо не си е отишла. Това влудявало Ася и заради това фолкаджийката реши да провокира и срази врагинята си с новата си песен. Дали ще успее обаче?

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.