Стоянка Мутафова през сълзи след смъртта на Никола Анастасов: Идва моят ред!

Гласувайте за статията

Стоянка Мутафова е неутешима след смъртта на близкия си приятел

Стоянка Мутафова ще изпрати Никола Анастасов с поклон

Стоянка Мутафова е неутешима след смъртта на Никола Анастасов. Госпожа Стихийно бедствие не крие, че с комика са били изключително близки приятели и той е знаел всичките й тайни. както и тя неговите.

Стоянка Мутафова с Никола Анастасов

Стоянка Мутафова с Никола Анастасов

„Беше най-свестният ми колега, с него си отидоха и моите тайни в гроба, както ще си отидат и неговите с мен. И какво да кажа – сега е моят ред, да ме чакат любимите хора горе, много станаха.“, неутешима е голямата актриса. Това бяха и първите й думи след като научи за кончината на колегата си.

Никола Анастасов е починал буквално в ръцете на съпругата си. В понеделник късно вечерта 84-годишният комик се почувствал много зле и жена му Мария Косева извикала лекуващия го лекар. Той му сложил инжекция с болкоуспокояващо за трети път, защото от известно време Кольо разчитал на него, за да потуши болките в корема си. След това комикът заспал и повече не се събудил.

„Много се измъчи, а жена му постоянно до него беше. Като дете го гледаше. Тя му е затворила очите. Последните му думи, преди да си легне, били: „Благодаря ти!“, разказа още Стоянка, хлипайки.

Според нея, преди поне два месеца имало подобрение в състоянието на Анастасов. Той излизал от време на време навън да се разхожда.

„Викам му – хайде да се видим, да пием по кафе, той се съгласи, щяхме да излезем да си спомним туй-онуй, ама на… то не пита какво ще се случи“, каза още Стоянка, предават от bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар