Иван Ласкин разцепи Фейсбук

Иван Ласкин разцепи Фейсбук
5 (100%) 1 vote

Няма спор, че Иван Ласкин е неуморен

Известният актьор Иван Ласкин не може да стои дълго време тихо и кротко.

След кратко мълчание, той винаги избухва. И този път остана верен на принципа си и разцепи социалната мрежа Фейсбук.
Освен, че не пропуска да се изгаври с всичко, което ходи на два крака, той притежава и завидна доза самоирония за разлика от мнозина.

В социалната мрежа Фейсбук, Иван Ласкин публикува снимки, на които са със съпругата му Алекс Сърчаджиева и дъщеря им София. Под снимката обаче актьорът изтипоса надпис, който направо изби рибата.

Иван Ласкин

Няма спор, че Иван Ласкин е неуморен

В коментара под фотоса Иван Ласкин написа: „Представяте ли си?!?!?!?! Тези красавици да обичат такъв хипопотам и грозник??!?!!? Добър ден на всички)))))“

Няма спор, че Иван Ласкин е неуморен. Неговите статуси винаги се превръщат в хит.
Един от последните му статуси, който гласи, че към днешна дата най-търсеният покемон е милионерката леля Гошка събра повече от 3.7 хиляди лайка и то за раз време, пише Блиц.

Само преди няколко дни актьорът отново взриви социалната мрежа и събра очите на всички в точка. Той бе на почивка на гръцки остров в компанията на половинката си, дъщеря им и известната двойка Нона Йотова и Богомил Бонев.
Тогава Нона Йотова помести в профила на Иван Ласкин снимка, на която лицето му бе изрисувано в усмихнати емотиконки и написа „Покемон”.

Разбира се съвсем очаквано фотосът предизвика цунами от коментари. Един от най-оригиналните от тях гласеше, че Иван Ласкин се е превърнал в мъжки покемон и чака жени да го убият.
Веднага след това се наредиха хиляди желаещи да го хванат, пише „24 часа”.

Тези дни Иван Ласкин изненада всички с решението, което взе. Той съобщи официално, че възнамерява да отслабне. За целта обаче е избрал доста интересен начин – ще върти педалите на колелото от бирария до бирария и така ще удари тежко по килограмите, които са му в повече, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар