Амбър Хърд побърка адвокатите на Джони: Отказва да свидетелства за развода

Гласувайте за статията

Амбър Хърд побърква адвокатите на Джони Деп, отказва да свидетелства за развода

Амбър Хърд не е дала показания под клетва в рамките на спора за развод и домашно насилие срещу Джони Деп.

Актрисата е пристигнала в офиса на адвокатите на Деп, но въпреки това не е влязла в стаята, приготвена за нейните показания с видеооператорите и съдебния машинописец.

Според изданието TMZ Амбър е пристигнала в сградата на кантората в 11:30 часа сутринта и е напуснала в 9 вечерта, като според вътрешни източници през цялото време тя е водила преговори за решаване на развода.

Въпреки дългите разговори обаче не е постигнато споразумение и битката между съпрузите продължава. Миналия месец адвокатите на Хърд обвиниха бившия й съпруг, че умишлено бави развода, като настоява тя да подпише споразумение за поверителност, преди да предостави документи за финансовото си състояние. Неговите защитници пък скочиха, че Амбър е разпространила невярна информация за отношенията и брака им, като е имала за цел буквално да го съсипе.

Припомняме ви, че актрисата се оплака, че Джони Деп я е нашамарил и е счупил телефон в лицето й, като дори се появи със синини в съда. Оказа се, че белезите са причинени от нейна приятелка, която решила да й помогне да измъкне повече пари от мъжа си. Самата Амбър Хърд тогава заяви, че той е насилник и негодник, а това, че не й посягал, не означава, че не я е тормозел психически и емоционално. Излиянията на актрисата предизвикаха доста остри реакции от Ванеса Паради и децата на актьора.

Амбър Хърд буквално побърка Джони Деп преди развода

Амбър Хърд буквално побърка Джони Деп преди развода

Деп също й заплашил актрисата с глоба, в размер от 100 000 долара, в случай на изтичане на финансова информация за състоянието, което притежава. Причина за това е, че според документи, притежавани от адвокатите на Джони актрисата вече е дала данни за състоянието на двойката на медиите. И се надява така да си спечели по-голяма издръжка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар