Сензационно разкритие за съпруга на Мика Стоичкова

Сензационно разкритие за съпруга на Мика Стоичкова
3 (60%) 2 votes

Сензационно разкритие за любимия на Мика Стоичкова излезе наяве

Излезе наяве неподозирано разкритие за законния съпруг на Мика Стоичкова. Досега щерката на Камата представяше любимия си като американец от турски произход. Тя твърдеше, че той е роден отвъд Океана, а родителите му са турски граждани, които отдавна са прекъснали връзката си с родината.

Истината се оказа коренно различна. Айкут е чист българин от Шумен. Законният съпруг на Мика Стоичкова е с българско гражданство. Преди години семейството му емигрирало отвъд Океана. От тогава никой от фамилията не се е прибирал в България. При последното си посещение в родината, Айкут не пропуснал възможността да посети близките си в Шумен, които не е виждал от години. Придружила го и Мика Стоичкова, която той представил на родата като законната си съпруга, научи Хот арена.

Както вече стана ясно, двамата се венчаха на 22 юли в тесен приятелски кръг в Маями. В края на този месец двойката ще вдигне пищна сватба у нас по настояване на Камата. Футболистът възнамерява да събере целия футболен елит, за да отпразнува голямото щастие в семейството си. Тържеството ще се състои в изиска хотелски комплекс в Правец, който е резервиран преди месеци от Стоичков за щастливия ден. Точната дата за сватбата на Мика се пази в тайна.

Мика Аикут

Съпругът на Мика Стоичкова е родом от Шумен

До няколко седмици на бял свят ще се появи и първото внуче на Камата. Както вече стана ясно, Мика Стоичкова има намерение да роди тук, заради специалното отношение, което ще получи у нас.

Младото семейство ще се установи в Маями, където Айкут има бизнес. Още преди сватбата младоженците получиха първия сватбен подарък. Христо Стоичков написа чек за 1 млн на зет си. С парите той възнамерява да разшири бизнеса си в САЩ. Съпругът на Мика Стоичкова отдава луксозни автомобили и лимузини под наем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар