Сензационни разкрития за любовните афери на Наталия Гуркова

0

Наталия Гуркова успя да скрепи брака си и този път

Наталия Гуркова безспорно е една от най-красивите миски. Красавицата има богато любовно минало. И за нея, както и за куп известни българки, Жоро Илиев остава голямата любов. Говори се, че тя се омъжила за сръбския си съпруг заради удивителната му прилика с Главния. Запознати коментират, че Джордже е пълно копие на Главния. Това е причината красавицата да остане с него, въпреки несполучливия брак.

След раждането на дъщеричката им Джорджия, техните отношения рязко се влошиха. Тогава Наталия Гуркова преживя бурна любовна афера с ромския барон Киро Японеца. По време на едно от завръщанията си в родината тя бе изловена от папараци в елитен столичен ресторант на интимна вечеря с боса. От папарашките фотоси стана ясно, че двамата не са просто приятели. Двамата дори напуснали ресторанта заедно. Но на път към дома на ромския бос били глобени от КАТ за превишена скорост. Така романтичната вечеря на красавицата с известния ъндърграунд представител завършила с глоба.

Наталия Гуркова
Наталия Гуркова се омъжила за Джордже заради изумителната му прилика с Жоро Илиев

Джодже побеснял след като научил за случилото се. Но миската успяла да го убеди, че двама с Киро Японеца са просто приятели. Напук на появилите се слухове, че тя и съпругът й са пред развод, очарователната Наталия Гуркова публикува снимки от семейната им почивка в Гърция. Семейството ще остане в южната ни съседка две седмици преди Джордже да замине за ЮАР.

Миската за сега няма намерение да се върне там. Тя твърди, че се чувства най-сигурна в родината. В свое интервю брюнетката разказва, че в Йоханесбург е невъзможно да излезе без кола заради риска от нападение. Тя сподели, че колите дори не спират на червен светофар, а просто се отглеждат и преминават по-бавно.

Въпреки, че с Джордже живеят на два континента, нямат намерение да разтрогнат брака си. Преди време се заговори, че нашенката е решила да се разведе заради финансовите проблеми на сърбина, пише Хот арена.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.