Лили Иванова опасно близка с милионера Тодоранов (Снимки от концерта)

0

Лили Иванова и Димитър Тодоранов са се усамотили за половин час преди плажното шоу, примата и милионера са се заключили в гримьорната

Примата на естрадата Лили Иванова и спряганият за неин най-доверен човек са останали насаме. Това разкриват хора от екипа на легендарната изпълнителка.Лили Иванова

Малко преди за започне плажното шоу и Лили да излезе на сцената тя и милионера Тодоранов са откраднали няколко мига да останат уединени. Заключили са се в гримьорната и никой не може да каже за какво са си говорили. Или какво са правили. Според запознати в последно време е станало навик на примата да се усамотява преди важно събитие с някой близък до нея човек.

Като е известно Лили не допуска много хора до себе си. В последно време се говори, че Димитър Тодоранов е един от най-верните й хора. Дори мълвата разнася, че двамата имат романтична връзка.

Бившият на Ели Гигова с готовност поел ангажимента да продуцира плажния концерт на иконата на естрадната ни музика. В най-голямата жега Тодоранов бдял да няма пропуски в организацията с радиостанция в ръка, научаваме от vsekiden.com.

Лили не останала по-назад и тя облечена с тесни дънки и блуза с дълъг ръкав прекарала поне 2 часа на 40 градусовата жега. И от екипа й се смаяли как е издържала на прекомерната горещина. Само дето малко била изнервена покрай пробите на техниката.

Според слуховете единствено присъствието на Тодоранов я стимулирало да остане на крака и да излезе на сцената. А след прекарания половин час  него на саме примата била като преродена. Тя споделила с хората си, че с Митко са си говорили за духовни неща.

Шоуто на Лили Иванова на плажа бе истински триумф. Повече от 10 хиляди души са слушали хитовете на неостаряващата певица. Изпълненията й са започнали след 22 часа и са продължили до след полунощ.

 

 

 

 

 

 

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.