Кака Лара направи горещо разкритие за Виктор Николаев

Кака Лара направи горещо разкритие за Виктор Николаев
2.67 (53.33%) 3 votes

Кака Лара разчупи сутрешния блок на Нова тв

Добре познатата на няколко поколения деца кака Лара направи горещо разкритие за Виктор Николаев.

Днес добре познатата на всички Лазара Златева (бивша Береану), по-известна като кака Лара, бе гост-водеща на сутрешния блок на Нова тв.
Тя седна редом до Виктор Николаев, заемайки мястото на Ани Цолова, която е в отпуск.

Кака Лара отправи доста гореща заръка към Виктор Николаев. Тя посочи, че иска Виктор Николаев да не забравя да спомене, че тя му е първата.
Тази заръка най-известната кака в българския ефир даде на водещия на сутрешния блок на Нова тв на раздяла.

Виктор Николаев

Кака Лара разчупи сутрешния блок на Нова тв

Кака Лара успя да разчупи сериозно сутрешния блок на Нова тв. През цялото време тя използва артистизма си, за да разсмее Виктор Николаев и да накара зрителите да се усмихнат в понеделничната сутрин, пише Блиц.

Само преди няколко дни стана ясно, че Лазара Златева е една от сигурните участнички в новия сезон на ВИП Брадър. За разлика от други години преговорите за предстоящия сезон вървят доста трудно, а мнозина от звездите са категорични, че няма да влязат под покрива на къщата да се излагат, без оглед на предлаганите хонорари.

Единствената, която може би ще се съгласи, ако продуцентите вдигнат малко хонорара й, е Нели Рангелова.
Според информацията за момента продуцентите на риалитито Нико Тупарев и Радо Тушев са й предложили хонорар в размер на 50 хиляди лева. Нели Рангелова обаче се чувства крайно недооценена и заявила категорично, че не би влязла в шоуто срещу подобна сума.

Тя обаче подхвърлила, че ако продуцентите са готови да увеличат хонорара й с още 30 хиляди лева, шансът да се съгласи е доста голям.
Дали продуцентите са готови да бръкнат по-дълбоко в джоба си, само времето ще покаже.

За разлика от Нели Рангелова, Лара Златева е постигнала съгласие с продуцентите по всички точки на договора и е дала съгласието си за участие. Според мълвата, тя дори вече е подписала договора, което означава, че е единствения сигурен участник за момента, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар