Наталия Кобилкина изби рибата

Наталия Кобилкина изби рибата
5 (100%) 1 vote

Сексоложката предизвика вълна от възмущение

Наталия Кобилкина винаги е успявала да заформи някаква скандална случка около името си, но този път надмина себе си.

Курортистите в Банско пропищяха от Наталия Кобилкина и последователките й, записали се в академията „Щастлива жена“.
В официалния сайт на сексоложката се рекламира въпросният тренинг, чиято цел е да обучи дамите как да открият щастието в любовта и да развият сексуалността си.

Наталия Кобилкина е категорична, че е от огромна важност в отношенията между партньорите да цари хармония. Тя се е натоварила с нелеката задача да научи своите последователки как да постигнат това щастие.

Наталия Кобилкина

Сексоложката предизвика вълна от възмущение

Към момента коучинг-лекциите на сексоложката и асистентките й текат в Банско. Те се провеждат на пистата „Алберто Томба“, на която е монтирана лятната атракция на зимния курорт – 350-метрова надуваема водна пързалка.

Разбира се около нея са издигнати и редица други атракции като люлки, надуваеми замъци и различни детски кътове. Може би е излишно да споменаваме, е основните посетители на атракционите са децата и едва ли е уместно там да текат тренингите на Наталия Кобилкина и последователките й.
На сексоложката обаче изобщо не й пука от този факт и извежда мераклийките за по-горещи креватни забавления насред поляната.

Под вещите инструкции на Наталия Кобилкина и асистентките й десетки жени практикуват движения с тазовете си, които до голяма степен наподобяват тези, които женското тяло извършва върху мъжа при една от най-разпространените любовни пози – „Ездачка”.
Сами разбирате, че някак не се вписва сред красивата девствена природа и детския кът да изникнат десетки жени, които са полуразголени и практикуват подобни упражнения. Най-малко не е подходящо това да се случва пред детските погледи.

Родителите не намират думи, с които да изкажат възмущението си. Те недоумяват как е възможно Наталия Кобилкина да има претенциите, че учи другите на нещо, което самата тя не знае. Под видеото, което сексоложката е поместила на страницата си във Фейсбук има вълна от недоволство, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар