Баровка: Наталия Гурков къта бижута за цяло състояние

Наталия Гуркова е все така красива
0

Наталия Гуркова притежава бижута за милиони

Наталия Гуркова е собственик на бижута за милиони. Красавицата е наела сейф за украшенията си и ги държи в банка. Единствено за важни събития бившата миска слага скъпоценните бижута. Според запознати общата стойност на украшенията й е над 8 милиона евро.

Гуркова е редовен клиент в най-изисканите магазини за бижута в Париж и Милано. Страстта й към диамантите се запалила покрай бизнеса на съпруга й Джордже Михалевич. Сърбинът търгува с редки диаманти. Покрай него нашенката е станала една от почетните клиентки на бижутерските магазини в Париж и Милано.

Запознати коментират, че Джордже спазва една традиция, откакто е с Наталия Гуркова. На всеки празник той задължително подарява бижу на любимата си. Всички украшения, които й подарява, са уникати. Повечето от тях се произвеждат в единични бройки. Предлагат се в определени бижутерски магазини, без да се обявява тяхната цена. Тя става достояние само за определени клиенти и то след предварително запитване от тяхна страна.

Наталия Гуркова
Наталия Гуркова къта бижута за над 8 милиона евро

С голяма част от бижутата, които притежава бившата миска, холивудските знаменитости вече са се разхождали по червения килим. Но за разлика от тях нашенката е техен собственик, а не ги взима под наем.

Красивата брюнетка е в списъка на ВИП клиентите на най-известните бижутерски магазини, в които се предлагат украшения на световни гиганти. Тя и съпругът първи получават най-новите каталози и покана лично от управителите на магазините да разгледат бижутата на живо.

За личните си празници и двамата получават специални подаръци от бижутерските магазини, в които пазаруват. На Коледа и двамата получават по бутилка скъпо шампанско и златни ключодържатели, пише „Всеки ден“.

Освен бижутата на красавицата, които струват над 8 милиона евро, съпругът й притежава цяла колекция от златни часовници. Запознати коментират, че мъжките играчки на Михалевич, струват не по-малко от украшенията на Наталия Гуркова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.