Шарлот Казираги по пътя на Грейс Кели: Става холивудска звезда?

Шарлот Казираги поема по пътя на Грейс Кели? Ще стане ли актриса
0

Шарлот Казираги е една от най-красивите принцеси на световната обществената сцена и е на път да стане звезда

Че невероятни красавици не съществуват единствено и само в приказките, ни доказва, внучката на известната Грейс Кели от Монако. Шарлот Казираги е изключителна красавица, а благодарение на атрактивния си външен вид и достойна кралска поза, отдавна събира всички комплименти и титли на световните списания, като една от най-красивите принцеси в света.

Шарлот Мари Казираги е родена през 1986 г. и в момента е пета в линията за наследяване на трона след майка си Каролина. Като второ дете и единствена дъщеря на принцеса Каролина от Монако и италианския бизнесмен и спортист Стефано Казираги, и като внучка на прочутата Грейс Кели, тя признава съвсем откровено, че й е трудно да избяга от огромното от медийното внимание.

Като дъщеря на принцеса, Шарлот трябваше да спазва строг протокол и да се държи като истинска принцеса. Но известната наследница успя да се пребори за правото да бъде себе си, да се отдалечи от кралския двор, доколкото е възможно, но и да продължава да защитава името и своя произход.

От години наред, Шарлот се занимава с конна езда, и в тази дисциплина ще се състезава и на олимпиадата в Рио де Жанейро. Тя е една от големите състезателки на Монако, макар вече да се шушука, че може да я видим и в ново амплоа — като актриса.

Шарлот Казираги поема по пътя на Грейс Кели? Ще стане ли актриса
Шарлот Казираги поема по пътя на Грейс Кели? Ще стане ли актриса

Шарлот Казираги е известна и със своята красота, отличният си стил и с това, че модната къща Gucci избрала точно нея за свое лице. Тя е едновременно и единствената принцеса, която се е изявявала в сферата на професионалното манекенство, а дори се опита да пробие и в киното. Пресата внимателно следеше и личния й живот. Шарлот имаше връзка с Алекс Делал, собственик на галерия в Лондон, но след това я спечели френския актьор и комик Гад Емалe.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.