Пред развод ли е Наталия Гуркова?

Наталия Гуркова е все така красива
0

Миската Наталия Гуркова не иска да се връща в ЮАР, страхува се за живота на децата си

Наталия Гуркова е една от най-известните носителки на титлата „Мис България“. Макар че спечели престижния конкурс през миналия век, манекенката до днес е запазила чара и женственото си излъчване – пише „Уикенд“. Когато грабна короната през далечната 1998 г., миската постоянно бе под светлините на прожекторите. Красавицата приключи с моделската си кариера преди 10 години и реши да се обвърже с черногорския търговец на диаманти Джордже Михалевич. Няколко лета по-късно Наталия надяна брачната халка и се скри от публичното пространство.

Семейното щастие обаче на продължи дълго. Въпреки че Наталия Гуркова рядко открехва завесата над личния си живот, за никого не е тайна, че тя и съпругът и на няколко пъти са били пред развод. След сватбата миската се установи в просторна къща в ЮАР, но малко след раждането на дъщеря им Джорджия отношенията между двамата съпрузи се обтегнали. 2-годишният вече Кристиан Наталия ражда в родината си.

Наталия Гуркова е все така красива
Наталия Гуркова е все така красива

Въпреки че живеят на два континента Наталия Гуркова и мъжът й все още не са се решили на развод. Дори напротив – двамата искали да затоплят отношенията си заради децата.

Двамата решили да скрепят семейните отношения на почивка в Гърция – отбелязва „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.