„ВИП Брадър“ пропъди Динко от Ямбол

„ВИП Брадър“ пропъди Динко от Ямбол
5 (100%) 1 vote
Динко от Ямбол, прочул се като ловец на мигранти, няма да бъде част от шоуто „ВИП Брадър“, но може би ще го видим във „Фермата“

Провинциалният примитив, който се превърна във всенароден любимец, залавяйки бежанци на границата, успял да се договори за рекордния хонорар от 100 хил. лева, но впоследствие билпорозро изгонен от продукцията – разкрива „Уикенд“. Ръководството на Нова ТВ преценило, че войнствено настроеният Динко от Ямбол ще им донесе повече негативи, отколкото изгоди – отбелязва изданието.

Продуцентите на „ВИП Брадър“ също преосмислили решението си да поканят Динко Вълев заради расистките му изказвания и нетолерантното му отношение към мигрантите. Здравенякът вече получил част от уговорения хонорар, но до финализиране на договора му така и не се стигнало. Ямболията категорично отказал да върне парите, които му били преведени авансово, и недоумявал как така е натирен от шоуто, още преди то да е започнало.

Динко от Ямбол вероятно ще се появи във "Фермата"

Динко от Ямбол вероятно ще се появи във „Фермата“

„Аз щях да им направя купона. Хората ме обичат!“ – тръшкал се Динко пред приятели. Сега той възнамерявал да се възползва от офертата на Би Ти Ви и предаването „Фермата“, които също имали интерес към него. Първоначално не му се понравила идеята да отглежда крави и прасета, но след като от „ВИП Брадър“ го отствирили, склонил. Зажаднелият за слава ямболия бил готов на всичко, за да участва в риалити формат.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар