Близките му в шок: Станимир Гъмов си отива! (неочаквани подробности)

Близките му в шок: Станимир Гъмов си отива! (неочаквани подробности)
5 (100%) 1 vote

Станимир Гъмов разтърси близките си хора, истината ги смаза!

Кукловодът Станимир Гъмов разплака най-близките си хора с новината, че си отива. Не, за късмет актьорът не е болен, а си отива от България. Гъмео, както се прочу от Вип Брадър след дни заминава за САЩ, където и смята да остане завинаги.

Близки до обкръжението на кукловода разказаха, че Станимир Гъмов отива при свои близки в Бостън, където вече му били наели и къща, в която да отседне. Планираният първоначално престой трябвало да бъде не повече от месец време, но след дълги размисли Станимир Гъмов решил, че има огромна вероятност да остане там.

Станимир Гъмов

Станимир Гъмов си отива от България или поне той така си мисли

Той отдавна бил разочарован от ситуацията и начина на живот в България, затова му дошло дюшеш да си мисли как ще си намери работа и ще остане да сбъдва мечтите си в страната на неограничените възможности.

Това обаче страшно шокирало и натъжило близките му хора, особено майка му и сина му, които не можели да си представят да се разделят с него. Гъмов ги уверил, че ако остане там, ще направи всичко възможно да ги изтегли при себе си, но да не забравяме, че майката на детето му пък живее тук и няма никакво намерение да се мести.

От друга страна, познати на Станимир Гъмов са категорични, че не бива да жалят и „отписват“ актьора, докато рибата още е в морето. Те смятат, че Гъмео само ще отиде в Америка, ще си поседи малко там и ще се върне обратно с подвита опашка.

„Гъмича е свикнал да пие от сутринта и да лежи по цял ден ако може. В Щатите обаче това не е така, ще му скъсат Д-то от бачкане, а това не е за него. Няма да я бъде тая. Ще отиде, ще изпие пиенето на роднините си зад океана, пък ще се прибере“, шушукат зад гърба му зевзеци.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар