Разби всички: Виж с какво се похвали Наталия Гуркова!

Наталия Гуркова съсипа всички хубавици и златотърсачки у нас
0

Наталия Гуркова не се спира, отново събра очите на всички!

Наталия Гуркова се показа на фантастична морска лодка. Плавателният съд, струващ шеметните триста милиона долара е притежание на арабския шейх Халил ал Сауд.

Мис България се щракна на приказната красавица, която е дълга сто двадесет и три метра. Брюнетката не само пусна снимки с фантастичната яхта, но не спря да се възхищава от нея.

Наталия Гуркова
Наталия Гуркова съсипа всички хубавици и златотърсачки у нас

Яхтата е марка „Golden Odyssey” и е създадена по проект на дизайнера Мартин Франсис.

Каква е обаче отвътре морската красавица така и не става ясно. Но щом е така ослепителна отвън, няма начин да не трепач и отвътре, подозират и онлайн потребителите.

Милионерът обаче няма желание да се нарушава спокойствието в бляскавите му покои. А на борда на морската красавица се качвали само отбрани гости.

Мис България е омъжена за диамантения бос Джордже Михалевич. Те са женени над десет години и от брака си имат две деца-момиче и момче.

Наскоро отново плъзнаха слухове, че семейството им се клати и двамата са в развод. По този повод красавицата сподели наскоро „Аз съм най-развежданата жена в България”, с което отхвърли поредните спекулации относно семейното й положение.

Заради това, че непрекъснато циркулира между ЮАР, където е семейството й и основния бизнес на мъжа й, и България името й непрекъснато се оплиташе за любовница на различни подземни босове.

На което хубавицата отвръщаше, че това са само нейни приятели и затова си идва в родината, за да се види с тях. Дали са само такива или отношенията им са по-горещи, историята мълчи, но хитрушата отново успя да спаси брака си с черногорския милионер.

Тя винаги се е хвалила с добър живот зад граница, но нещата се оказаха други. След опита да бъде отвлечено едно от децата й, Наталия се завърна в родината.

В последните години се заговори, че Джордже е разорен, а съпругата му му изневерява. Дори си е намерила още по-богат милиардер, който я засипвал с лукс. Но после нещата се успокоиха и сега семейството пак е заедно.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.