Неподозираната истина за Мая Манолова

Колегите й веднага забелязаха, че това бижу е ново
0
5/5 - (1 vote)

Омбудсманът остави всички без думи

Наяве излезе неподозирана истина за омбудсмана Мая Манолова.

Оказва се, че любимата на Ангел Найденов му се е врекла във вечна вярност, макар официално да отложиха сватбата си за неопределен период от време.
Покрай сериозните здравословни проблеми, пред които бе изправена Мая Манолова, на известната политическа двойка съвсем не им беше до сватба.

По-наблюдателните обаче твърдят, че омбудсманът носи мистериозна халка на пръста си от няколко седмици насам.
Халката на ръката на Мая Манолова шашна червения електорат.

Мая Манолова
Колегите й веднага забелязаха, че това бижу е ново

Бившата поразяваща уста на БСП, която понастоящем е омбудсман на Република България носи гордо на безименния си пръст красиво венчално бижу, изработено от бяло и жълто злато.

Колегите й веднага забелязаха, че това бижу е ново и заподозряха, че по всяка вероятност Мая Манолова и Ангел Найденов са се венчали тайно.
Двамата са заедно от близо пет години, но всеки път, щом планират сватбата си нещо се изпречва на пътя им и разваля плановете.
Вероятно именно поради тази причина двойката е решила да се венчае тайно.

От червените редици издават, че халката на Мая Манолова е нова и отдалече си личи, че не е просто обикновен пръстен.
Като се има предвид, че червеното острие винаги е носила само аксесоари с камъни, които са й любими, а сега е сложила съвсем изчистена халка, то истината е повече от очевидна.

Вероятно двамата с Ангел Найденов са се врекли тайно във вярност и са отбелязали събитието като са отишли някъде на почивка, тъй като приближени до двойката издават, че имали тен още преди началото на отпуската им.
Омбудсманът бе засечен в центъра на столицата. Тя се бе отправила с бърза крачка към поредната работна среща, придружена от пиарката си.

За разлика от Меглена Кунева, която едва успява да запази равновесие по неравните столични паважи, побита на токчета, Мая Манолова крачеше умело и не спря да говори по телефона, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.