Какво се случва с Глория? (ФОТО)

0

Снимката на фолк певицата хвърли всички в смут

Фенове на фолк примата Глория са сериозно обезпокоени за състоянието й.

Ако до неотдавна Мария бе единствената с толкова пищни силиконови устни, че предизвикваше възмущение, то тя вече съвсем не е сама. Към отбора на силиконовите устни се присъедини и Глория.

Фолк дивата е наблъскала яко силикон в устните си.
Вместо да предизвика възхищение у феновете си обаче, Глория породи само възмущение.
Изглежда напоследък й е останало доста свободно време и се е чудила как да го уплътни. Според почитателите й обаче е трябвало да насочи усилията си някъде другаде, а не да се орезилява.

Глория
Снимката на фолк певицата хвърли всички в смут

Те коментират, че това е възможно една от най-несполучливите корекции на устни след тази на Мара Отварачката.
След всички пластични операции и метаморфози, на които се подложи Глория, в един момент феновете й свикнаха да прилича на восъчна кукла. Последната корекция обаче идва в повече дори и на тях. Според най-върлите й почитатели, този път русенката е прекалила с промените.

Снимката, която Глория публикува в социалната мрежа направо хвърли всички в смут.
Всички са категорични, че фолк звездата до такава степен е напомпала устните си, че ако сложи още съвсем малко силикон рискува да предизвика експлозия.
Иконата на фолк музиката няма спирачки по отношение на пластичните корекции. Тя непрестанно следи новите тенденции в пластичната хирургия и изявява желание да изпробва голяма част от тях върху себе си.

Проблемът обаче е в това, че лицето й вече започва да изглежда стряскащо.
По всичко личи, че фолк дивата не може да преглътне факта, че е подвластна на годините и вече е започнала да остарява и се опитва всячески да запази младостта си.
За съжаление обаче ефектът, който е постигнала е обратен на този, който е искала.
След множеството метаморфози, които претърпя фолк певицата вече не прилича на себе си и едва ли е останала част от тялото й, която да не е преминала през някаква корекция, пише Блиц.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.