Не е за вярване: Лора Крумова втрещи всички на плажа в „Градина“! (още подробности) Преглеждания: 16450

Лора Крумова надмина себе си, пече се по рокля на плажа
0
5/5 - (3 votes)

Лора Крумова буквално шашна туристите в къмпинга, където летува всяко лято!

Водещата на „Комбина“ Лора Крумова вече е на заслужена почивка край морето, заедно със своя мъж Сотир. Както обикновено и този път двамата заложиха на прословутия къмпинг „Градина“, където летуват от години.

Въпреки тлъстата заплата, която получава в Нова телевизия, водещата ще прекара отпуската си в остаряла и страшно занемарена каравана, която Сотир притежава още от време оно. Вътре в нея няма абсолютно никакви удобства, освен една раздрънкана готварска печка, която обаче Лора Крумова почти не ползвала.

Лора Крумова
Лора Крумова надмина себе си, пече се по рокля на плажа

Тя разчитала на околните капанчета или на скарата на приятели, които никога не отказвали да я поканят на трапезата си. Точно в тази трапеза обаче е проблемът. Лорчето отдавна не си дава сметка какви количества храна поглъща и не отказвала на нищо вкусно, което й се сервира.

Затова и тя успя да втрещи туристите на плажа като нито веднъж досега не се е появила там като нормалните хора, а именно по бански. Лора Крумова надмина себе си като започна да се пече по рокля дълга до глезените, на която само ръкавите липсват.

„Преди поне слагаше къси панталонки от време на време или се загръщаше с разни прозрачни шалове. Сега обаче обра точките. Един човек няма като нея на плажа. Чудим се защо и какво изобщо пече като ходи облечена. Ясно е, че го прави, защото я е срам от тялото й, но тогава по-добре изобщо да не се преструва, че събира тен“, коментират очевидци на гледката.

А други пък я съветват да не се притеснява от нищо и да си гледа живота, защото не е важно кой е дебел и кой слаб, а кой какво е направил с живота си и колко е щастлив във всеки един момент.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.