Боряна Баташова напълно забрави Андрей (Вижте как се натиска да се омъжи)

Гласувайте за статията

Боряна Баташова напълно прежали покойния си съпруг

Боряна Баташова няма търпение да мине под венчило отново

Боряна Баташова напълно прежали Андрей. Вдовицата на обичания актьор изглежда не страда особено след смъртта му и дори не си прави труда да се прави на опечалена вдовица.

Тя демонстрира покъртително поведение в последно време и дори се опитва да преследва сватбени букети, с надеждата скоро да бъде булка.

Боряна Баташова

Боряна Баташова

За последно веселата вдовица се прояви на сватбата на сина на Мария Бонева. Пищното тържество мина весело, а тя била поканена за водеща. Когато нейния колега обаче на шега поканил всички неомъжени дами да се присъединят към хвърлянето на букета, Боряна оставила микрофона си и също поискала да се включи, пише Hotarena.net.

Пеещата банкерка най-нахално настояла за разрешение от булката, след което се наредила най-отпред, но пак не я огряло. И не скрила раздразнието си, че не е успяла да грабне букета.

За Боряна Баташова отдавна се носят слухове в общественото пространство, особено след като брюнетката реши да се прави на певица, само няколко месеца след смъртта на Андрей Баташов. В театралните среди нямат изобщо добро мнение за нея, а майка му не иска и да я види.

Освен това Боряна Баташова провокира общественото мнение и с факта, че очевидно има нов мъж до себе си.

Отдавна се твърди, че е обвързана с друг мъж, но досега тя мълчеше по този повод. Съдейки по поведението й напоследък, няма търпение да му нахлузи брачния хомот.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар