Цвети Стоянова вярва, че ще оздравее

Гласувайте за статията
Пенсионерката Цеца чака внучката й да се прибере вкъщи

„Цвети силно вярва, че ще се оправи и скоро ще си бъде вкъщи“. Това споделя пред „България днес“ бабата на Цвети Стоянова – Цеца. Вчера възрастната жена и таткото на Цвети – Йордан Стоянов, бяха видимо притеснени и изнервени въпреки добрата новина, че момичето е изведено от реанимацията и е настанено за лечение в неврохирургията.

„Не мога да кажа повече, освен че тя говори и е добре. Вече е преместена в отделението на неврохирургията. Чакаме да се подобри съвсем, за да я изпишат“ – споделя пред изданието бащата на гимнастичката.

Според източници на изданието лекарите в „Пирогов“ до ден днешен не са разпитвали гимнастичката защо е взела решението да скочи от 6-ия етаж на блока. Медиците се правят, че инцидент не е имало, за да съхранят психиката й. Такъв въпрос не са задавали и близките й. В момента Цвети Стоянова говори лаконично, но ясно. Пред най-близките си роднини тя е изразила надежда, че ще се оправи час по-скоро.

Цвети Стоянова е изведена от реанимацията

Цвети Стоянова е изведена от реанимацията

„Никой повече не се надява за връщане в спорта, това е абсолютно несъвместимо след травмите, които Цвети е получила. Цяло чудо е, че е останала жива. И дума не може да става за художествена гимнастика и за тренировки“ – споделят съседи на Цвети Стоянова от блока, в който живее.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар