Не е за вярване! Вижте какви ги вършат Годжи и Ванката (ФОТО)

Не е за вярване! Вижте какви ги вършат Годжи и Ванката (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов съвсем е изгубил контрол над служителите си

Няма да повярвате какви ги вършат по време на работа басистът на „Ку-ку бенд” – Георги Милчев-Годжи и помощникът на Слави Трифонов – Ванката.

При все, че според мълвата Слави Трифонов изисква екипът му да спазва безупречен ред по всичко личи, че Годжи и Ванката не са от най-примерните му служители.
Двамата хубавци си позволяват да ударят по една-две бири, докато обядват.

Странно как не ги е страх, че шоуменът може да ги санкционира предвид, че винаги е твърдял, че редът в екипа му е повече от строг. Запознати издават, че напоследък Слави Трифонов е изпуснал нещата от контрол.

Годжи

Слави Трифонов съвсем е изгубил контрол над служителите си

Докато допреди време всички трепереха само като ги погледне, сега изглежда са на принципа „Говори си, не ми пречиш!”.
От заведенията около НДК издават, че служителите на Дългия масово не се съобразяват с това, че са на работа и си поръчват алкохол по време на обяда.

Сред нарушителите, както стана ясно, са и Георги Милчев-Годжи и помощникът на Слави – Иван Атанасов-Ванката.
Преди броени дни двамата били засечени с бутилки бира на масата по време на обяд в заведение, намиращо се в близост до студиото на шоуто.
Двамата не само не се притеснявали, че нарушават реда, а съвсем спокойно вдигнали наздравица с леденото пиво през погледите на любопитни очевидци.

Според собственика на заведението това не се случва за пръв път, но пък за сметка на това редът се нарушава само в случаите, в които Слави Трифонов не е в офиса. В противен случай, ако ги види няма да им се размине и лошо им се пише, коментират собствениците на заведенията около НДК.
Годжи и Ванката изобщо не се смутили от недоброжелателните физиономии на околните и продължили да повдигат и без това доброто им настроение с ледената бира.

Двамата изкарали общо два часа в кръчмата като според запознати хапнали обилно и полели храната с още по-обилно количество бира, пише pik.bg.

godji5 godji2 godji3 godji4

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар