Тома Белев бута свое протеже за шеф на Агенцията по горите

Гласувайте за статията

След като Тома Белев проигра козовете си и доказа, че не е никакъв еколог и лесовъд, сега търси нови начини да се докопа до желаните от него постове.

Шефът на псевдо-природозащитната организация „За да остане природа в България“ Тома Белев се е настървил да пробута свой човек на поста директор на Изпълнителната агенция по горите. Става дума за дясната му ръка Александър Дунчев, който в последно време се старае всячески да привлече вниманието върху себе си.

Както самият Белев, Дунчев също разчита на гръмки лозунги и изказвания. Той е сред най-дейните активисти на коалицията „За да остане природа в България“, за която не веднъж бе доказано, че всъщност не се интересува каква природна ще остане у нас, а колко милиона ще постъпят в сметките им. Маскираният с природозащитни наклонности лобизъм сега има ново лице и това е именно Александър Дунчев.

За неговото назначение на поста шеф на горите настоява цялата коалиция начело с Тома Белев. Двамата споделят едни и същи възгледи или по-точно Дунчев се стреми да се напасне към настроенията и пропагандата на псевдо-еколозите, а те го моделират по свой образ и го използват за марионетка, която да поставят на изгодна позиция. Това няма да бъде прецедент и ще осигури още по-голямо спокойствие на Зелените с цел прокарване на лобистките и проекти, в които няма и капка загриженост за родната природа.

Александър Дунчев от години е дясна ръка на Тома Белев

Александър Дунчев от години е дясна ръка на Тома Белев

Към този момент протежето на Белев Дунчев работи за българския филиал на частната швейцарска офшорка WWF, където негов началник е съпругата на главатаря на Зелените – Веселина Кавръкова. Така желаното му назначение на поста доректор на Изпълнителната агенция по горите е с цел Тома Белев и другите екомошеници около него да успеят да сложат ръка над целия горски сектор, където да източват държавни и евро милиони с измислени проекти без дори да имат необходимата научна обосновка или подготовка, пише trud.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

6 коментара to “Тома Белев бута свое протеже за шеф на Агенцията по горите”

 1. Балевски

  авг. 03. 2016

  Ако искаме всичко, свързано с природа да замре, нека го си го назначим и нека слущшаме Тома Блев

 2. Давид

  авг. 03. 2016

  Тома Белев и неговите мръсни игри нямат край. не знам още го прокуратурата още го бави

 3. Grigoria

  авг. 03. 2016

  Не напразно им викат зеления октопод. Набутали са свои хора по всякакви министерства и агенции. Имат и мераци за изпълнителната власт, но никой нормален не им вярва и не могат даже и процент да вземат зелените. За съжаление така са се разпростряли, че сега съвсем спокойно сами си пишат от едната страна обществени поръчки по малоумни теми и си ги възлагат на своите хора. Предполагам, че и комисионна взимат после под масата. За това и няма да се променят нещата с нашата природа. Тя е заложник, на ей такива алчни твари, като този и менторът му Тома Белев.

 4. Елби

  авг. 04. 2016

  Цялата шайка палячовци около Тома Белев са абсолютни измамници, които не се интересуват от реалните проблеми на природата в България. Тяхна основна цел е да прилапат колкото се може повече пари от бюджета на страната ни и Европа. И колкото повече техни префставители заемат ключови управленски постове в министерствата и агенциите към тях, толко по-лесно ще се случва това!

 5. Ив

  авг. 06. 2016

  Добре няма ли кой да ги спре тези мошеници ?Как изобщо се позволява това нещо?

 6. Мелани

  авг. 06. 2016

  Крайно време е да се направи нещо по-въпроса срещу“ зелената мафия“.Тома Белев трябва да бъде осъден ако ме питате и да се сложи край на този игрии.

Добавете коментар