Мелания Тръмп съсипва Доналд Тръмп с гафове, вижте най-големитеМелания Тръмп

е на път да съсипе до смърт Доналд Тръмп. Милиардерът, който се кандидатира за президент на САЩ се оказа дискредитиран от собствената си съпруга. Докато цялата фамилия трескаво се опитва да го измъкне от скандалите и да му изгради имидж на солиден политик и президент, Мелания Тръмп така стремително го излага, че всички се шашнаха. Бъдещата първа дама в действителност не е виновна, тъй като всичките й гафове са дело на собствените й сътрудници. При все това, американския милиардер доста се вбесява на издънките й. А ето и най-големите й провали досега.

1. Откраднатата реч на Мишел Обама

Първата грешка на Мелания Тръмп са откраднатите части от речта на Мишел Обама. Реч, която тя произнесе на конгреса на американските републиканци миналия месец. Изявлението й предизвика скандал и се наложи целия екип на Тръмп да замазва гафа. Но мнозина видяха в това саботаж.

2. Тъмно минало

Втория голям гаф на бъдещата президентша, е малко необичайната кариера на Мелания като манекенка. Тези дни за тази кариера припомни "Ню Йорк поуст", който публикува в неделя и понеделник на видно място две скандални снимки на Мелания Тръмп, направени през 1995 г., когато тя е била само на 25 години и дори не е познавала Доналд Тръмп. Кадрите са за списание "Макс", направени от френски фотограф, който разказва, че Мелания никога не се е чувствала неудобно, когато се е снимала без дрехи. Любопитна подробност е обаче фактът, че "Ню Йорк пост" е на милиардера Рупърт Мърдок и през април изданието заяви, че ще подкрепи Тръмп за кандидат-президент на републиканците. Сега възниква въпросът дали Мърдок не е променил мнението си.

3. Лъжлива биография

Третия гаф на Мелания фигурира в нейния интернет сайт, който доскоро бе отворен за посещение. На 28 юли той беше затворен, защото не отговарял по адекватен начин на нейните лични и професионални интереси, казва самата Мелания. [caption id="attachment_488886" align="aligncenter" width="608"]Мелания Тръмп е на път да съсипе Доналд Мелания Тръмп е на път да съсипе Доналд[/caption] На сайта се споменава още, че тя има диплома за дизайн и архитектура от университета на Словения, но съпругата на магната никога не е говорила за тази диплома в интервютата, които давала. Тя просто казвала, че е учила в Словения дизайн и архитектура, а след това отишла да живее в Милано и Париж, за да се посвети на кариерата на манекенка. Неяснотата около историята с тази диплома, за която се споменава в сайта на Мелания, може да подкопае доверието на американците в нея и нейния съпруг.