Война във фамилията на Йорданка Христова

Война във фамилията на Йорданка Христова
5 (100%) 1 vote

В ябълката на раздора се превърна апетитен наследствен имот

Жестока война се разрази във фамилията на известната певица Йорданка Христова.

В ябълката на раздора се превърна апетитен имот в столичния квартал „Бояна”.
Дясната ръка на Тодор Живков – Григор Стоичков приписал имението си в „Бояна” на снаха си Йорданка Христова, а не на собствения си син Венелин.
След смъртта на Стоичков между певицата и Венелин Стоичков се разразила невиждана война.

Йорданка Христова

В ябълката на раздора се превърна апетитен наследствен имот

При все, че и в двете завещания имало специални клаузи съгласно, които наследниците на Венелин могат да посещават необезпокоявани имота му в „Бояна”, а наследниците на Йорданка Христова – този в Горна Малина, отношенията помежду им са доста обтегнати.
Разбира се това е съвсем разбираемо като се има предвид колко апетитен е имотът в столичния квартал „Бояна”.

Противно на слуховете, че бившият министър на строителството, архитектурата и транспорта от времето на Тодор Живков имал доста имоти из столицата, по времето на комунизма той живял във ведомствено жилище заедно със семейството си.
Имотът бил даден на свекъра на Йорданка Христова в качеството му на кандидат-член на Политбюро, на депутат, вицепремиер и министър.

След настъпилите промени през 1989 г. обаче Григор Стоичков бе осъден на две години лишаване от свобода заради това, че е прикрил истината за аварията в атомната централа на Чернобил.
След произнасянето на присъдата семейството му било принудено да напусне ведомственото жилище и се изнесло в единствената си вила в „Бояна”.

Венелин Стоичков смятал, че като единствен пряк наследник на баща си, на него се пада честта да наследи апетитния имот.
Венко Стоичков, който е бивш дипломат не може да приеме, че баща му е завещал имота на жената на покойния му брат Георги – Йорданка Христова.
През последните години певицата бе много близка със свекър си Григор Стоичков, при все че се развела със сина му Георги малко преди смъртта му.
Този факт много дразнел Венелин, но за негово съжаление не успял да убеди баща си, че апетитният имот се полага на него, а не на снаха му, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар