Тони Стораро проговори за личния си живот (Вижте какво каза за Фики и Преслава)

Тони Стораро проговори за личния си живот (Вижте какво каза за Фики и Преслава)
4 (80%) 2 votes

Тони Стораро проговори за личния си живот

Тони Стораро проговори за отношенията със съпругата си Валя и сина им Фики. Днес Стораро Старши навършва 40 години. В интервю, дадено по телефона за „Всеки ден“, той заяви, че спази поверието и няма да отбележи 40-тата си годишнина.

Изпълнителят сподели, че вече е планирал лятната си почивка. Но дори и по време на отпуск той ще работи, тъй като има няколко участия наблизо. Певецът каза, че това лято ще почива у нас, няма да пътува до чужбина.

Той проговори и за спекулациите около брака му с Валя. Двамата са семейство от 20 години. За този период бракът им е преживял голямо сътресение. Валя много трудно приела професията му и факта, че той постоянно е заобиколен от жени. Най-тежко приемала неприличните предложения, които съпругът й получава от напористи дами.,

Бащата на Фики не скри, че и до днес получава дръзки предложения от фенките си. Той заяви, че се срамува да изрече казаното от тях. За него най-важни са Валя и децата. Тя вече е приела професията му. Благодарение на огромната любов и доверието бракът им е оцелял, въпреки изпитанията.

Тони Фики

Тони Стораро не знае дали Фики и Преслава имат връзка

Тони Стораро не скри, че в момента вниманието на Валя е насочено изцяло към Фики и сладкарницата, която откри преди два месеца.

Изпълнителят заяви, че е изключително критичен към сина си. Но същевременно с това не се бърка в живота му. Единственият съвет, който дава на Фики Стораро, е да не граби от всичко с пълни шепи. На въпроса дали синът му има връзка с Преслава, Тони Стораро заяви, че това може да е истина или лъжа. Той допълни, че истината знаят единствено Фики и колежката му, пише „Всеки ден“.

40-годишният изпълнител допълни, че ако Фики и Преслава искат да са заедно, никой не може да ги спре.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар