От „Пирогов“: Добрите новини за Цвети Стоянова са факт!

От „Пирогов“: Добрите новини за Цвети Стоянова са факт!
5 (100%) 1 vote

Дългочаканите добри вести за Цвети Стоянова вече са факт

Най-после новините около Цвети Стоянова са добри. От пресцентъра на „Пирогов“, където гимнастичката постъпи на 14 юни, съобщиха, че тя ще бъде преместена. 21-годишната грация, която остана близо два месеца в реанимацията, ще бъде настанена в отделението по неврохирургия, пише ПИК.

Веднага след постъпването на Цвети в болницата, тя беше оперирана. За да бъде овладян тежкият кръвоизлив, лекарите от „Пирогов“ отстраниха далака й. Дни след това грацията претърпя втора операция, по-тежка от първата. Но златното ни момиче се справи и с това изпитание. Манипулацията беше извършена от най-добрите специалисти у нас, които успяха да спасят Цвети Стоянова от тежки увреждания на гръбначния стълб.

От болничното заведение са лаконични относно състоянието на красавицата с цел избягване на спекулации. След инцидента с нея непрекъснато се спекулира не само със здравословното й състояние, но и с причините за случилото се. Появиха се дори твърдения, че гимнастичката е проговорила и е споделила с брат си, че съжалява за случилото се.

Ина Ананиева също сподели, че докато е била в стаята на гимнастичката, последната поискала вода. Лекарите от „Пирогов“ определиха тези слухове като спекулация. Специалистите допълниха, че е невъзможно интубиран пациент да разговаря. Те опровергаха и появилата се информация, че Цвети Стоянова ще бъде освободена за домашно лечение до месец.

Цветелина Стоянова

Вадят Цвети Стоянова от реанимацията

Първа тази информация разпространи Илиана Раева. Лекарите определиха тези твърдения като несериозни, допълвайки единствено, че лечението на грацията ще продължи с месеци.

Не по-малко са спекулациите по отношение на причините, довели до фаталното решение на красивата Цвети. Най-тиражираната версия е, че тя е била изхвърлена от ансамбъла. Илиана Раева и треньорката на 21-годишната грация категорично отхвърлиха тези твърдения.

Друга версия гласи, че Цвети Стоянова е имала нещастна любов. Тя е била влюбена в бъдещия зет на Илиана Раева. Момчето също отговаряло на чувствата й. Но след ултиматум от Раева се отдръпнало от грацията.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар