Бомба: Асен Блатечки изостави Катерина Горанова! (виж с кого е на море актьорът)

Бомба: Асен Блатечки изостави Катерина Горанова! (виж с кого е на море актьорът)
5 (100%) 1 vote

Асен Блатечки явно пак не си е научил урока, отново заряза жена си!

Мачото на родното кино Асен Блатечки очевидно няма да се промени и това си е. След като подложи съпругата си Катерина Горанова на огромното унижение цяла България да говори за любовницата на мъжа й и за общото им дете, актьорът пак се издъни.

Той замина на море, но не в компанията на жена си, а на свои колеги. Една от тях е скандалната Снежана Макавеева, която е с Асен Блатечки на прословутия къмпинг Градина и очевидно си прекарват повече от прекрасно.

Асен Блатечки

Асен Блатечки отиде на море без жена си

Асен Блатечки изобщо не се свени да се снима и да показва на всички колко добре се чувства в компанията на аверите си, без да го е грижа, че хората ще се питат къде са през това време Катерина Горанова и дъщеря им.

Разбира се, възможно е и друго. А то е най-после на Горанова да й е дошъл акълът и тя сама да е натирила неверния си мъж. „Кой е казал, че Асен Блатечки е оставил Катя, а не тя него?! Защо винаги, когато има подобна ситуация, хората са склонни да вярват, че силният и този, който взима крайните решения, е мъжът. Напротив, в много случай това е именно жената. Особено ако тя е силна и умна като Катерина“, коментират близки до обкръжението на актьорското семейство.

Други обаче са склонни да вярват, че Горанова отново е станала жертва на егоистичния характер на благоверния си, тъй като през годините тя неведнъж доказа, че е способна да му прости всичко – дори и най-голямото зло, което той може да й причини.

Мачото купонясва само с колегите си

Мачото купонясва само с колегите си

Докато всички се чудят защо Асен и Катя не са заедно, то бившата му любовница Диляна Попова се пече на плажа със сина им Борил и изобщо не й дреме за слуховете и поредните новини около Блатечки.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар