Тео на Елена Йончева пълно копие на журналистката (Снимки + защо са го кръстили така)

Тео на Елена Йончева пълно копие на журналистката (Снимки + защо са го кръстили така)
3.5 (70%) 2 votes

Елена Йончева показа Тео в първата му фотосесия, журналистката призна, че бебето е дар от Бога

Елена Йончева и бебето й Тео блеснаха в първата си обща фотосесия. Топжурналистката показа бебето си. Което се роди през март тази година.

Елена Йочева и бебетоМалкия е одрал кожата на майка си. От далеч личи, че й е взел очите. Които са огромни и сини.

Щастливата Елена Йончева признава, че след няколко неуспешни инвитро опита тя и половинката й Пламен са били отчаяни, че няма да имат късмета да станат родители, пише retro.bg. Но чудото се случва. Последният опит е успешен и 51 годишната жена има неземното щастие да стане майка. Макар и на такава възраст.

Тя споделя, че бебето е дошло с името си. Нарекли са го Теодор защото наистина е дар от Бог. Пламен е произнесъл първи името когато е гушнал сина си веднага след раждането. И наистина в превод от гръцки Теодор се превежда като божи дар (theos – Бог, doros – подарък).

Пред списания „Ева“ Елена Йончева разказва, че малкия сладур е много кротко бебе. Тя може да върши спокойно журналистическата си работа. Отговорния татко й помага изключително много. Къпе бебето, масажира го и му прави гимнастика.

Журналистката през смях признава, че Тео има още две бавачки. Това са кучетата на семейството Дана и Таша. Всички са ги съветвали да ги махнат преди да се роди бебето. Но семейния съвет решил да ги остави. По последни изследвания деца отгледани сред домашни любимци по-рядко страдат от алергии, споделя Йончева.Елена Йончева

Двете кучета, които са женски са приели новия член на семейството като тяхно дете. Те се радват на Тео и го пазят, даже не могат да си го поделят, с усмивка признава щастливата майка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар