Лора Крумова на плажа с дрехи (Вижте защо не е по-бански?)

Лора Крумова на плажа с дрехи (Вижте защо не е по-бански?)
4.33 (86.67%) 3 votes

Лора Крумова не смее да заголи бедро на плажа, водещата има комплекси от наедрялата си фигура

Лора Крумова както всяка година отмаря през лятото с каравана. И този сезон водещата на „Комбина“ не разголва тяло. А се пече в най-голямата жега с дрехи на плажа.

Крумова в последно време загуби битката с килограмите. Която неуспешно води доста години. Пухкавата телевизионерка гони 100-те кила и се притеснява от тлъстинките си. Които сериозно е натрупала по най-проблемните си зони на тялото.Лора Крумова

Само преди ден журналистката бе забелязана в компанията на близка дружка да прекарва повече време в барчето. Отколкото да се изтяга на пясъка и да събира слънчевите лъчи.

Лорчето и приятелката й се забавляваха, отпивайки от разхладителните си коктейли. Явно разсъждаваха по наболели теми защото толкова се бяха вглъбили в разговора, че не забелязваха присъстващите.

После на самия плаж дружките продължиха с разговорите. Лора Крумова остана с целия си екип от блуза и пола. Въпреки почти 40 градусовата жега тя не се осмели да свали поне блузката си. А по-скоро придърпваше полата срамежливо, научаваме от blife.bg Сакън да не разкрие нещо от голата й плът.

Екранната половинка на Галя Щърбева отдавна търпи критики за наднорменото си тегло. Дори скоро се пусна слух, че е бременна. Заради папарашко фото, което показа наедрелия й корем, почти като на жена в шестия месец от бременността.

Преди години Лора Крумова се бе стопила до неузнаваемост. Тя заложи на повече спорт и диети. Но след като роди сина си отново се окръгли. И отново стана победена от наднорменото си тегло.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар