Социалисти посрещат рождения ден на БСП с бой за фланелки и шапки без пари

0
Оценете този post

БСП празнува юбилей с тържества на Бузлуджа, социалисти се млатят за безплатни фланелки, шапки и книги

Традиционните тържества на БСП на Бузлуджа бяха съпроводени от сблъсък между социалисти. Ръководството на партията раздаваше червени фланелки шапки с надпис „Аз съм БСП“. Което доведе до стълкновение между присъстващите. Решили да се сдобият с безплатните дарове на партията – столетница.

Този театър се разигра малко преди официалната реч на лидерката на БСП Корнелия Нинова по случай 125 години от създаването на социалистическата партия. Добре, че бяха органите на реда да разтърват множеството. Решило да се обзаведе с подаръци от БСП.

Масло в огъня наляха и книгите на издателството „Захари Стоянов“ на Иван Гранитски. Който бе осигурил 1000 екземпляра без пари от най-различни автори.  На Бузлуджа имаше повече от 50 000 човека. И книгите не бяха достатъчни за многото мераклии.кюфте по 2 лева на Бузлуджа

За юбилея на столетницата бяха опънати безброй бири-скари и сергии с редица други кулинарни изкушения. Въпреки, че Балкана бе умирисан на вкусна и прясна скара мераците на множеството бяха попарени от солените цени на кебапчета и кюфтета. Една бройка от емблематичните български лакомства се харчеше по 2 лева. Което накара хората да си извадят домашно приготвените храни.

Лидерката Корнелия Нинова поздрави с речта си всички техни съмишленици. Дошли да ги подкрепят чак на Бузлуджа. Тя вметна в словото си и президентските избори. Като призна, че кандидатът им трябва да има в сърцето си място за обикновения човек. Да работи за България, а не за лично облагодетелстване. Въпреки, че изгради образа му не се обвърза с определено име.

Сред гостите бе забелязан и лидерът на ПЕС Сергей Станишев. Който даваше автографи наляво и надясно, научаваме от ПИК.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.