Корина Шумахер стопи банковите си сметки (Лечението на Шуми 140 000 евро седмично)

Гласувайте за статията

Съпругата на Шумахер закъса с парите, всяка седмица плаща по 140 хилядарки в евро, но от лечението няма резултат

Цялото състоянието на Шумахер се изчислява на  1 милиард евро. Въпреки това фамилията започва да се задъхва от големите разходи по лечението на пилота от Формула 1.

Съпругата на Шуми Корина започва да изпитва финансови трудности. Изпразнила е банковите си сметки със скъпо струващото лечение на мъжа си. 140 бона в евро трябва да плаща всяка седмица за поддържане на състоянието на пилота. След катастрофалното му падане на ски през 2013 година.

Шумахер и Корина

Шумахер и Корина

До сега вярната му възлюбена е продала вилата им в Норвегия за 2,5 млн. евро. Самолет за осем пътника с инициалите на Шуми за 19 милиона евро. Освен това се е разделила с куп ценни мебели и произведения на изкуството. Обявен е за продан и Мерцедесът E 55 AMG комби. Който е на 18 години. Но е украсен със стикери на Шумахер и това го прави 15 пъти по-ценен от подобни автомобили. Продаващи се по германските автоборси.

Корина Шумахер е готова да се раздели с още скъпи за семейството вещи. С единствената цел да осигури най-доброто за Михаел.

Лошата новина е, че преди време професор Жан Франсоа Пайен, който направи мозъчната операция на пилота съобщи мрачната си прогноза, пише vsekiden.com. Въпреки пръснатите луди пари за лечението на спортиста май надежда за него няма.

Вероятността здравословното му състояние да остане в това положение е голяма. И той ще трябва да бъде поддържан със скъпо струващото лечение. Близките на Шумахер нямат намерение да се отказват дори да има само 1 процент някаква надежда за подобрение.

Оказва се, че огромното му богатство може да отиде за неговото лечение. А семейството му да обяви банкрут ако всичко продължи както до сега.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар