Срам: Истината за Рени втрещи всички!

Срам: Истината за Рени втрещи всички!
5 (100%) 1 vote

Рени го удари съвсем през просото, забива млади момченца!

Рени се завърна ударно на музикалната сцена. Тя не само се възкачи на коня, но и спечели вниманието на десетки млади момчета, които са чували песните й в невръстната си възраст.

Поп фолк дивата вече е преодоляла раздялата със съпруга си Борис Пилософ. Той заведе звездата в Израел, след брака им, а от връзката си с него певицата има двама сина.

Рени

Рени се загледа по млади момчета след скандалния си развод

Тя живя дълги години в Израел, но след развода Рени се завърна в родината си и започна да прави нови парчета.

На последните снимки изглежда супер секси. Тя вече е свалила ударно доста излишни килограми и има перфектна визия. На тези фотоси поп фолк дивата е подмладена и заобиколена от млади жребчета.

Заради любовта си към бизнесмена певицата заряза пеенето и замина за Израел. Но мъжът й пък си остана в България, защото тук имал бизнес.

Но не само бизнес е въртял мъжа й в родината й, а и млада любовница, твърдеше упорития слух. Това стана ясно наскоро и заради това Рени се реши на тази стъпка, за да се раздели с мъжа си.

Певицата обаче развива друга версия за раздялата със сина на шефа на фонда за лечение на деца проф. Владимир Пилософ. „Едно семейство трябва да е заедно, да не се разделя.

Така то се подкрепя във всичко, през цялото време”, твърди фолкаджийката. Според нея именно разстоянието е направило така, че двамата да се разделят. А и от година помежду им е нямало никаква комуникация.

В момента поп фолк дивата няма нов мъж до себе си. На този етап знойната Рени се интересува единствено от кариерата си, новите парчета, които прави, участията си в страната и чужбина.

Иска да върне децата до себе си и да мисли само за новите неща, които прави в творчески план. „Нямам време за личен живот”, коментира певицата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар