Стефан Данаилов прати подарък за рождения ден на наследника си Преглеждания: 12894

Владимир Данаилов стана на Христова възраст
0

Книги и пари за сватбен костюм получи Владо от татко си Стефан Данаилов
Владимир Данаилов, синът на актьора Стефан Данаилов, вчера чукна трийсетака във Флорида – научаваме от страниците на „България днес“. Младежът е получил подарък от баща си в колет – книги и пари да си купи костюм за сватбата си. Самият Влади ще си дойде в България в края на годината, за да е по-близо до родителите и близките си. „В момента уча второ висше след образованието, което завърших – финанси. Сега се занимавам пак с икономика, но понеже взимам много изпити, нямам време да дойда в България“ – споделя наследникът на Ламбо във Фейсбук.

На симпатягата му предстои сватба с любимото момиче Виктория, която ще бъде първо в САЩ, а след това и у нас.
„Да, с Виктория планираме много неща. Тя завърши, сега взимам две за една година, после ще се оженим и ще имаме дете“ – споделя плановете си Влади.
Във Флорида той е завършил и колеж по медицина, с ресор – кинезитерапия. Само преди година Данаилов-младши се занимаваше с масажи и изкарваше добри пари от това.

Владимир Данаилов стана на Христова възраст
Владимир Данаилов стана на Христова възраст

„Сега съм записал още едно образование. Човек цял живот трябва да се учи“ – е лайтмотивът на актьорския син.
Иначе в момента Стефан Данаилов е на морето в Царево, където е сестра му Роси с дъщеря си Росица Обрешкова и внучката. Ламбо се опитва да готви, разхожда се и живее спокойно.
„Знам, че се е оправил и последните му изследвания са положителни. Това много ме радва, защото той промени изцяло вижданията си за живота, стана по-мек. На него му трябва повече контакт с природата, да си спасява душата от простотията човешка“ – каза вчера рожденикът Влади Данаилов.

5/5 - (1 vote)

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.