Защо се разделиха Димитър Рачков и Мария Игнатова?

Защо се разделиха Димитър Рачков и Мария Игнатова?
2.33 (46.67%) 3 votes
Мария призна с половин уста за изчерпване на връзката

В продължение на 8 години актьорът Димитър Рачков и водещата Мария Игнатова ту се събираха, ту се разделяха, но изглежда, вече окончателно са сложили край на връзката си. Миналата седмица блондинката се появи сама на партито по случай рождения ден на Кремена Халваджиян и с това само затвърди плъзналите слухове, че интимните й отношения с Рачков са в историята. Напоследък Игнатова се придвижва навсякъде сама и избягва да говори за доскорошния си възлюбен – пише в. „Уикенд“.

Според запознати раздялата настъпила преди близо месец, когато Димитър Рачков си събрал багажа и напуснал жилището, които обитаваше заедно с Мария Игнатова. Двамата си казали „сбогом“ без излишни драми, тъй като чувствата между тях така или иначе отдавна били изчезнали. Самата Игнатова неотдавна загатна за това, като сподели в интервю, че с Митко са по-скоро приятели и страстта помежду им вече е угаснала.
„Нормално е за 8-годишна връзка“ – заоправдава се блондинката.

Рачков също не напирал за него по-сериозно и дори през ум не му минавало да узакони връзката си с водещата. „Никога не ми е предлагал брак. Може би, ако го беше сторил в подходящото време, щях да приема“ – твърди Игнатова.

Мария и Рачков от времето, когато бяха щастливи заедно

Мария и Рачков от времето, когато бяха щастливи заедно

Актьорът обаче изпуснал момента и постепенно романтиката между двамата напълно угаснала. Мария Игнатова се отказала да ражда дете на Рачков – нещо, на което бе готова в началото на връзката им.

През последните месеци двамата дори не се виждали особено често. Работните им графици напълно се разминавали и почти не им оставало време един за друг. Нямали възможност даже да отидат заедно на почивка. Блондинката ваканцувала предимно с приятелки или със сина си от първия брак – Виктор. През изминалите години 9-годишното момче живееше заедно с Мария и Рачков, а с баща си – бизнесмена Петко Димитров, се виждаше само през уикендите.

Мария Игнатова твърди, че е била вярна на Митко през годините, въпреки упоритите слухове за кръшканията й.
„Причина за раздялата ни не е изневяра. Просто отношенията ни се изчерпаха“ – обяснявала водещата пред свои приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар