Бомба: Есмер Омерова показа бебето си! (ето го малкият Елай)

Бомба: Есмер Омерова показа бебето си! (ето го малкият Елай)
3.67 (73.33%) 3 votes

Есмер Омерова показа бебето си, взриви мрежата!

Есмер Омерова не се стърпя и показа втория син на Благо. Майката на малкия Елай обаче не разкрива лицето му в социалните мрежи.

Гъвкавата танцьорка от суеверие е закрила фейса му със стикер на тигърче.

Есмер Омерова

Есмер Омерова показа бебето на Благой Георгиев

Елай, който се роди на 14 юли в елитна клиника в Москва, е първо дете за Есмер Омерова и трето за футболиста. Нашареният ритнитопковец вече има две деца, момиче и момче от бившата си партньорка Христина Витанова.

Двамата се разделиха след серия изневери на мъжа й и всеки си пое по своя път. Но единствено татарката Благой Георгиев направи своя законна съпруга.

Шампионката по аржентинско танго обаче още на операционната маса започна със селфита. След което прясната родилка не спря да си пуска селфита с прическите си, как е гримирана, с червилата си, как пазарува в моловете и какво си е накупила.

Вероятно на младата, 24-годишна девойка, й се живее и никак не й е до грижи за малкия бебок. Момчето на Есмер и Благо още от пеленаче е захвърлено на грижите на бавачка, а двамата с мъжа си се отдават на забавления, корят ги познати.

От суеверие обаче тя е скрила личицето му зад маска на тигър

От суеверие обаче тя е скрила личицето му зад маска на тигър

Тя и сега само за снимката е навирила биберона на сина си, подозират те. Тази „привилегия” танцьорката е оставила изцяло на грижите на бавачка, съскат злобари.

Благо Георгиев не бил съгласен още от първите си дни сина му да се отглежда от чужди хора, но се примирил с решението на благоверната си.

Тя му заявила, че цели девет месеца е носила детето им и сега, когато е свободна, иска да обърне внимание малко и на себе си. И той се съгласил с решението на съпругата си, която подозирал, че изживява следродилна депресия.

Други предполагат обаче, че заради шавливия му нрав Есмер не се решава да оставя Благо дълго време сам, без да го наблюдава и затова ходи навсякъде с него.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар