Преслава се показа с новия си: Двамата са заедно на море! (вижте ги тук)

Преслава се показа с новия си: Двамата са заедно на море! (вижте ги тук)
5 (100%) 1 vote

Преслава си хвана ново гадже, с което е на море! Няма да повярвате кой е той!

Преслава не спира да скача от легло в легло. Последното й завоевание са казва Теодор Салпаров. Той е бивш национален състезател по волейбол.

Високият брюнет със сини очи се познава с чаровната певица от няколко месеца, а сега двамата са на море. Според източници до певицата и спортиста те са не само добри познати, но и любовници.

Преслава

Ето го новият на Преслава, аферата им обаче се очертава доста скандална

Но най-възмутителното в цялата история е, че новият на Преси е официално женен. Той обаче не бил на почивка със своята законна половинка, а двамата с Преслава не спират да се забавляват.

Те винаги били засичани да купонясват в общи големи компании, но за никого не остава тайна, че освен познати, поп фолк дивата и екс национала имат любовна афера.

На всичкото отгоре прясната двойка е постоянно по заведенията на морските ни курорти. Като уж се засреща след участията на Преси в луксозните локали.

Това, че те са не само добри приятели разкриват и снимките, които си правят с племенницата на Преслава-Виктория. На фотото те са по сами с малкото момиче.

Но момиченцето се обръщало към новия на леля си с „чичо Тео”, той пък под снимките пишел „моята нова приятелка”.

Колкото и да се силили да показват, че между тях няма нищо, приятелите на национала по волейбой дълбоко се съмняват. „Тео е голям плейбой.

Той не спира да изневерява на съпругата си и никой не вярва, че с Преслава са само добри познати. Очите му непрекъснато шарят, а може би ще стане така, че певицата ще го разведе.

Не се знае колко дълго още ще го търпи и неговата жена”, коментират неговите колеги.

На последните снимки на Тео никъде не се вижда жена му. Но той непрекъснато бил забелязван там, където е и Преслава. И според слуховете двамата мачкали почти всяка вечер чаршафите в луксозните хотели на морето.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар