Срам: Виж как се изложи Преслава на плажа!

Срам: Виж как се изложи Преслава на плажа!
5 (100%) 1 vote

Преслава удиви всички, как не си смени банския нито веднъж!

Преслава отново порази феновете си със своята прекомерна стиснатост. Една от най-тиражираните и най-скъпо платени певици не си сваля банския цяло лято.

Преслава отведе дъщерята на сестра си Ивелина Колева-Виктория на море. Двете са по женски във Варна, където родената в Добрич певица често е засичана да отмаря.

Преслава

Преслава така и не си смени банските

Но не само на най-бдителните фейсбукари прави впечатление, че цяло лято бившата на Бирмата е с един и същи плажен костюм. На снимките, които певицата качва в социалната мрежа, често има негативни коментари.

Те са съвети към поп фолк дивата най-после да си смени банския костюм. Те често я питат дали е закъсала дотам, че няма пари да си купи поне още един бански, за да си го сменя.

Това, че Преслава, чийто хонорар достига космическите седем бона на вечер е доста стисната. Преди време тя отново бе критикувана от онлайн потребителите, че не си сменя роклята на участие, а ходи все с една и съща червена дреха.

Кошмиите на Преси също са вдигнали ръце заради нейния стиснат нрав. Тя си закупи жилище в Пловдив, за да остава в апартамента си, когато обикаля страната по участия.

Но съседите й недоволствали, че Преси, въпреки финансовите си възможности, не давала пари за чистачка на входа, както и такса на асансьора.

Преслава отдавна живее като габровка. Тя си купува дрехи менте, вози се на вехти коли. Но обича да излиза с богати мъже, които да й поемат разходите.

И докато нейните колежки живеят в лукс и разкош, тя си къта парите. Според добре осведомени източници изпълнителката къта в банки два милиона лева, които е изкарала с труда си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар