Преслава в шок: Научи истина, която я разтърси! (още подробности)

Преслава в шок: Научи истина, която я разтърси! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Преслава получи пореден удар от човек, от когото не очакваше!

Пореден удар се стовари върху поп фолк дивата Преслава. Този път не от мъж, а от жена. Както знаем, Преси не се радва на женско приятелство и дори добро отношение от колежки и познати. След разрива с единствената й приятелка Галена обаче, тя се чувства все по-самотна.

И изведнъж Преслава научи нещо, което я довърши. А именно, че си е спечелила презрението и омразата на поредната колежка, с която доскоро смяташе, че е в добри отношения. Това е Анелия, разкриха близки до фирма Пайнер.

Преслава

Преслава си спечели още един враг

Анелия най-после признала пред свои познати, че ненавижда Преслава, но досега се опитвала да го скрие от нея. Омразата й била породена от това, че вече няколко години Преслава обира наградите на Пайнер, а за Анелия, която се скъсва от работа, не оставало нищо.

Професионалната злоба и ревност обаче не били нищо в сравнение с шока, който изпитала майката на Ивон като разбрала, че бившият й съпруг Коко Динев не само е минал през леглото на Петя, но й е подарил апартамент в Пловдив.

„Това преля чашата на търпението и Анелия се изпусна. В разговор на чашка с приятелки, тя започна да крещи, че не може да понася тази нахална добричлийка, която отнела парите на дъщеря й. Защото смята, че вместо апартамент на Петя, Коко е можел да купи нещо на Ивон“, коментират запознати.

Като научила какви ги говори Анелия зад гърба й, Преслава останала като ударена от гръм. Тя първо побесняла, а после изведнъж се затворила в себе си и за малко да се разплаче. Явно най-харесваната от народа певица е заплашена да остане съвсем сама в реалния живот и това все повече й тежи, шушукат източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар