Какво се случва с Лора Крумова?

Какво се случва с Лора Крумова?
5 (100%) 1 vote

Мнозина имат съмнения, че тв водещата е бременна

Колегите на Лора Крумова от Нова тв започнаха да се питат какво се случва с нея.

Напоследък Лора Крумова е качила ударно килограми, което накара някои да се усъмнят, че звездата на Нова тв е в очакване на втората си рожба.
Колегите на блондинката, която е водеща на предаването „Комбина” шушукат от известно време насам, че е бременна.

Според запознати, колегите на Лора Крумова имат пълни основания да се смятат, че е бременна.
Само за последните два месеца блондинката е качила ударно килограми, след като дълго време води война с тях в опит да се върне към предишната си фигура.

Лора Крумова

Мнозина имат съмнения, че тв водещата е бременна

Проблемът на Лора Крумова с килограмите не е от вчера, но след като роди сина си Явор, който съвсем скоро ще навърши три годинки, стана още по-осезаем.
На зрителите им направи впечатление, че през пролетта Лора Крумова почти се доближи до предишната си фигура, но след това ударно започна да качва отново.

Тя не само, че е наддала, а е заформила значително коремче, което не успява да прикрие дори под широките дрехи, които носи напоследък.
Не е изключено звездата на Нова тв просто да се е отпуснала и поради тази причина да е започнала да качва отново килограми.
Специалисти обаче подчертават, че подобно ударно напълняване се получава при хормонални изменения, до каквито води и бременността.

В този ред на мисли не е изключено Лора Крумова да е в очакване на втората си рожба, но да пази новината в тайна.
Не са много песимистите, които вярват в това, че тв водещата няма намерения да става майка за втори път и ударното й напълняване се дължи на хормонален проблем или някакви други здравословни проблеми.

Според тях доказателство за съмненията им е и фактът, че двете с колежката й Галя Щърбева излязоха доста по-рано в отпуск тази година, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар