Жени Живкова проговори за смъртта на Людмила Живкова

Жени Живкова проговори за смъртта на Людмила Живкова
5 (100%) 2 votes

Смъртта на червената принцеса е обвита в мистерия

Жени Живкова проговори за смъртта на майка си Людмила Живкова.

Внучката на бившия Първи за пръв път отвори тази тема.
Дъщерята на червената принцеса Людмила Живкова сподели, че макар да са минали толкова години от смъртта на майка й, тя все още е обвита в мистерия и теория на конспирациите.

Майката на Жени Живкова си отива от този свят на едва 39 години. След тази случка тя бива осиновена от дядо си, със съгласието на баща си.
Две години след началото на демократичните промени, Жени Живкова превръща името си в марка, но не политическа, а модна.

Жени Живкова

Смъртта на червената принцеса е обвита в мистерия

Майка е на две деца – Андреа и Людмила. По-малката й дъщеря Андреа, е поела по нейния път, докато по-голямата е избрала живота зад граница. Тя живее в Ню Йорк и работи във фирма за интериорен дизайн.
Андреа пък не крие, че е била няколко години в Англия, но тази година завършва и смята да се установи трайно в родината си.
Крои планове да помага на майка си.

Жени Живкова се върна в спомените от детските си години и сподели, че двамата с брат й Тодор много обичали да са около майка си. Те често се карали чий ред е да спи с нея и се редували.
Дизайнерката все още помни тежките времена и огромният натиск, на който било подложено семейството й след свалянето на Тато от власт.
Целият този ад продължил до смъртта на Тодор Живков през 1998 г.

Жени Живкова сподели, че не може да забрави мъката, с която дядо й си отишъл от този свят. Той бил много разочарован от хората, които са го предали и страдал от случващото се в страната. Всичко се рушало пред очите му, а хората обеднявали.
С тъга Тато споделял пред Жени Живкова, че на българския народ – хората, които са построили днешна България, трябва да се отдаде заслуженото, пише petel.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар