Жени Живкова разкри истината за Тодор Живков

Жени Живкова разкри истината за Тодор Живков
5 (100%) 1 vote

Бившият Първи си отишъл огорчен от този свят

Жени Живкова най-накрая разкри цялата истина за дядо си – бившия Първи Тодор Живков.

Внучката на някогашния ръководител на държавата разкрива, че настоящият премиер Бойко Борисов се е грижил много добре за дядо й.
Жени Живкова не крие, че бившият Първи е бил много разочарован от онези, които го предадоха. Той бил от доверчивите хора и никога не е предполагал, че може да му се случи подобно нещо.

След промените станал по-предпазлив. Жени Живкова посочва, че дядо й си отишъл със страданието, че хората обедняват все повече и повече. За съжаление тази тенденция продължава и днес и дори онези, които работят едва успяват да свържат двата края.
В предаването „120 минути” Жени Живкова разкри, че винаги е изпитвала притеснения от това да се афишира като внучката на Тодор Живков.

Жени Живкова

Бившият Първи си отишъл огорчен от този свят

Дизайнерката сподели, че по време на една от ученическите екскурзии помолила своя приятелка да се представи за нея.
Цялата компания се смели отстрани като гледали какво се случва и с какво внимание я обграждат само защото това уж била внучката на Тодор Живков.
По отношение на настоящия премиер Жени Живкова посочва, че са били като семейни приятели и той полагал отлични грижи за дядо й.

На свой ред правнучката на Тодор Живков пък отчете и минусите на режима по време на управлението му. Андрея е категорична, че е било огромен минус това, че не всеки е можел да пътува свободно зад граница.
Тя сподели, че докато пътувала в такси си направила труда да попита какво помни шофьорът от времето на Тодор Живков.

Отговорът, който получила едва ли ще изненада някого. Човекът също казал, че един от минусите на управлението на Тодор Живков били ограниченията, заради които не можело да се пътува зад граница. За сметка на това пък почти всяко семейство имало възможността да ходи на море, а след това и на планина. Сега всеки има свободата да отиде, където поиска, но ефектът е почти същият, тъй като малцина са тези, които могат да си го позволят, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар