Истината за Виктор Калев ще ви смае

Истината за Виктор Калев ще ви смае
5 (100%) 1 vote

Колоритният актьор не съжалява и за миг за решението си

Ще останете много изненадани от истината за талантливия актьор Виктор Калев.

До неотдавна Виктор Калев бе част от екипа на Слави Трифонов и зависеше от подаянията му. Той обаче пое рискът да се отскубне от него и към днешна дата изобщо не съжалява, че е скъсал оковите.

Колоритният актьор, който се превърна в любимец на зрителите на „Шоуто на Слави” с образите си на Володя Стоянов и Деса Поетеса сложи окончателно край на отношенията си с учиндолския дерибей.
Виктор Калев пое по пътя на самостоятелната кариера и по всичко личи, че решението му е правилно, тъй като тя ще му донесе огромни приходи.

Виктор Калев

Колоритният актьор не съжалява и за миг за решението си

46-годишният актьор от Златоград е отказал окончателно телевизионната кариера.
Договорът му със Слави Трифонов изтича в края на август и Виктор Калев няма никакви намерения да го поднови.
Актьорът е получил и доста изкусително предложение от колегата си Любо Нейков, който към днешна дата е продуцент на предаването „Комиците”.

Той му е предложил месечна заплата в размер на 3-4 хиляди лева, която е двойно по-висока от досегашната му.
Очакванията бяха наесен Виктор Калев да започне работа в комедийното предаване, но заради слуховете, че ще бъде свалено от ефир по всяка вероятност актьорите ще трябва да си търсят нова работа.

След като мълвата стигнала до ушите на Виктор Калев, той приел това като ясен знак от съдбата, че трябва да се отдаде на самостоятелната си кариера. От месец той обикаля из страната с автобиографичния си моноспектакъл „Грамофонът”, който се радва на огромен интерес.
Премиерата му бе на 27 юни на сцената на Летния театър в Бургас.

Виктор Калев е на път да се превърне в поредния милионер в държавата. Моноспектакълът му разказва истински случки от личния му живот. Между скечовете Виктор Калев изпълнява песни на известни певци като Богдана Карадочева, Лили Иванова, Васил Найденов и Силвия Кацарова, а зад гърба му е бенда на Дани Милев, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар