Антон Хекимян се видя в чудо

Антон Хекимян се видя в чудо
5 (100%) 1 vote

Тв водещият се натовари и с къщната работа

Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви – Антон Хекимян, се видя в чудо.

От обкръжението на звездата на медията разкриват, че той отдавна се е превърнал в момче за всичко и напоследък е започнал да изнемогва от работа.

Не стига това, че става по първи петли, за да води сутрешния блок на Би Ти Ви, а и няма никакво време за почивка дори и след края на работния ден. Тогава Антон Хекимян тича да върши лични дела, тъй като няма кой да му помогне.

Половинката му Василена Гръбчева също е много заета. Откакто не работи за предаването на Милен Цветков, а започна работа за сутрешния блок на конкурентната Нова тв, Антон Хекимян не получава почти никаква помощ от нея.
Той е принуден да върши почти всичката къщна работа като готвене, чистене и пране.

Антон Хекимян

Тв водещият се натовари и с къщната работа

Василена се чувствала изпита от умора и най-вече заради ранното ставане, с което все още не е свикнала. Тя често се оплаквала на Антон Хекимян, че се чувства като парцал и няма сили за нищо.
Именно поради тази причина звездата на Би Ти Ви е взел всичко в свои ръце.
За сметка на това блондинката се наслаждавала на протяжен следобеден сън. Тя отказвала категорично и да хаби енергия и време, за да приготви някоя вкусотийка вечер.

Антон Хекимян й влиза в положение и се примирявал със ситуацията, опитвайки се да върши всички домашни задължения, само и само приятелката му да е доволна.
Преди броени дни журналистът бил засечен след края на сутрешния блок да тича отново по задачи.
Вместо да седне някъде на кафе и да разпусне след тежкия работен ден, той тичал да носи костюма си на химическо чистене.

Очевидно няма кой да се погрижи за облеклото му и се налага да свърши сам и тази работа.
Малцина са тези, които знаят, че освен виден чистник, Антон Хекимян е и запален кулинар и всяка дама би могла да завиди на баниците, които върти, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар