Жестоката истина за пожара в дома на Баневи

Жестоката истина за пожара в дома на Баневи
5 (100%) 1 vote

Версията на семейството за умишлен палеж, издиша

Излезе наяве жестоката истина за пожара в дома на Баневи.

Както стана ясно щетите от пожара в жилището на Баневи са огромни. Според информацията само мебелите, които са изгорели надхвърлят 500 хиляди евро.

Според източници от разследването обаче вероятността Баневи да са причинили сами пожара в жилището си в столичния квартал „Бояна”, е огромна.
Пробойните във версията за умишлен палеж, която семейството тиражира от понеделник са твърде много.

Баневи

Версията на семейството за умишлен палеж, издиша

Факт е, че от записа от охранителните камери се вижда ясно, че двама души заливат жилището на Баневи, което се намира в полите на Витоша и е разположено на няколко декара площ. Говори се и за коктейли Молотов. Кадрите от записите обаче са изключително неясни и разследващите органи срещат сериозни затруднения по определянето на извършителите.
Едва ли ще се докаже кои са тези лица, камо ли да ги открият и да разберат мотива им.

Припомняме, че в понеделник Банева изплака, че през миналата седмица анонимен мъжки глас й е отправил заплаха по телефона.
Той поискал сума в размер на 500 хиляди евро и я заплашил, че в противен случай ще запали дома им и ще унищожи скъпите мебели.
Това, което прави впечатление обаче е, че точно тази сума бившата кандидатка за евродепутат ще трябва да извади от джоба си, за да възстанови интериора след пожара.

Пожарът, който е обхванал големия хол на двореца на Баневи е изпепелил не само дограмата, а и голяма част от мебелите и ценни картини част, от които са дело на Владимир Димитров-Майстора.
Странното е, че въпреки огромните щети, които Баневи изплакаха, че са нанесени на двореца им, изобщо не са се върнали от курорта „Русалка”, където се намират в момента, за да видят с очите си опожарения имот.

Запознати издават, че палатът е застрахован за над 2 милиона лева и ако успеят да докажат, че не те са автори на палежа, ще получат колосално обезщетение, пише vsekiden.com.

Баневи

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар