Не е за вярване: Истина ли е тази последна вест за Цвети Стоянова! (още подробности)

Не е за вярване: Истина ли е тази последна вест за Цвети Стоянова! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Цвети Стоянова не само се подобрявала, но направи нещо наистина неочаквано!

Истина ли е тази последна новина за Цвети Стоянова, която пристигна преди часове. В това се питат всички, след като се разбра, че художествената гимнастичка не само вече диша сама, а дотолкова бързо се подобрява, че иска да гледа телевизия.

Новината обиколи бързо като светкавица медиите, заедно с пояснението обаче, че все още лекарите в Пирогов не давали и да се издума за телевизор при Цветелина Стоянова, защото излъчването можело да навреди на мозъка й.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова се оправя страшно бързо, дори вече искала да гледа телевизия

Единственото, което медиците давали на Цвети Стоянова, били детски книжки с картинки и букви в доста едър шрифт, който да не я натоварва, но едновременно с това да има и своя начин за забавление. Семейството на Цвети Стоянова постоянно е при нея и следи всяка реакция, дори и най-незначителното мигане, с надеждата, че добрият изход е близо.

Ако нещата вървят все така добре и организмът на Цвети Стоянова продължи да се възстановява с тези темпове, скоро щели да я преместят от реанимацията, където тя прекара повече от месец и половина.

Припомняме, че трагедията с Цвети Стоянова потресе цяла България. Момичето опита да отнеме живота си като се хвърли от терасата на шестия етаж на блока, в който живее с баба си.

Мнозина обвиняваха за това Илиана Раева и треньорката Ина Ананиева, които уж отписали Цвети от европейското първенство в последния момент и с това я сринали.

Каква е истината и коя е действителната причина за това безумие, което хубавицата извърши, ще може да каже само и единствено тя, когато се оправи напълно.

Дано този хубав момент да е колкото се може по-скоро, молят се всички!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар