Скандал: Благой Георгиев бесен, родилката Есмер заряза бебето! (виж какво прави по цял ден)

Скандал: Благой Георгиев бесен, родилката Есмер заряза бебето! (виж какво прави по цял ден)
5 (100%) 1 vote

Есмер Омерова или не е на себе си, или наистина не е наред с главата!

Съпругата на Благой Георгиев – Есмер Омерова или не е добре след раждането, или просто главата никога не я е слушала. В това са убедени близки до семейството на футболиста, след разкритието за младата родилка.

Есмер Омерова дари Благой Георгиев със сина му Елай едва преди броени дни. Шампионката по танго обаче моментално вбеси половинката си като заряза новороденото и хукна по… женски му работи.

Благой Георгиев

Благой Георгиев е бесен, Есмер Омерова заряза бебето му и хукна по женски работи из магазините

Есмер не спира да си прави селфита из различни търговски центрове, където обикаля на шопинг, фризьор, маникюр и какво ли още не. Час през час тя публикува снимки, на които е обилно гримирана, буквално до ушите, а потребители в мрежата се чудят и маят къде остави бебето си.

Оказа се, че заради следродилната депресия Есмер Омерова заявила на Благой Георгиев, че иска бавачка за детето, защото се чувствала потисната и искала да живее живота си като преди.

„Тя редовно вдигаше скандали на Благо и настояваше, че девет месеца се е мъчила да ходи с огромния корем, затова сега й се полага да помисли малко и за себе си. Дано това да се дължи на някакъв чисто женски психически срив от раждането и да й дойде акълът, защото бебето не заслужава такова отношение. Кой ще го гледа по-добре от собствената му майка“, възмущават се близки до обкръжението на футболиста.

Самият Благой Георгиев бил твърдо против тези приумици на Есмер и не искал чужди хора да обгрижват сина му още от първите му дни на този свят, но нямал друг избор. Защото любимата му била тотално неконтролируема.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар