Брендо в комбина с Гълъбин Боевски

Брендо в комбина с Гълъбин Боевски
5 (100%) 2 votes
Брендо и Боевски в комбина в наркотрафика

Кокаиновият крал Евелин Банев-Брендо и олимпийският шампион по вдигане на щанги Гълъбин Боевски са в наркокомбина – разкрива „България днес“. Банев участвал в организацията на трафика на 1400 кг чист кокаин от Южна Америка към Европа, прочул се като аферата „Дакар“, в началото на 2014 г. – отбелязва изданието.

Дрогата, произведена в Боливия, на стойност 273 млн. евро бе скрита в резервни гуми на камиони, превозващи автомобили и оборудване на българските участници в ралито. Бандитите се бяха възползвали от кораба, натоварен с оборудването на участниците в приключенското състезание, за да превозят кокаина от Чили към едно от френските пристанища в Ламанша.

Брендо бил гениалният мозък за операцията "Дакар"

Брендо бил гениалният мозък за операцията „Дакар“

Веднага след избухването на международния скандал ченгетата претарашиха дома и автокъщата на единствения наш пилот в състезанието – общинския съветник от ГЕРБ Орлин Алексиев, който категорично заявил, че няма нищо общо с откритата дрога. Данните от разследването не успяха да намерят тясна връзка на пилота с наркотрафика, но наяве изплува отново името на прословутия Брендо. Гениалната схема била изцяло плод на престъпния ум на Евелин Банев, свидетелстват в Милано подчинените на „краля“. Именно дясната ръка на Брендо – Матей Боев, забърква Гълъбин Боевски в аферата. И двамата са родом от Кнежа. Предполага се, че Боев забърква Боевски и Орлин Алексиев в наркотрафика – отбелязва изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар