Пълен обрат: Виж какво се случи между Радина Кърджилова и Деян Донков!

Пълен обрат: Виж какво се случи между Радина Кърджилова и Деян Донков!
5 (100%) 1 vote

Откакто се роди бебето им, Радина Кърджилова и Деян Донков са коренно различни!

Деян Донков и неговата партньорка Радина Кърджилова се чувстват перфектно заедно. И вече изобщо не се карат за нищо, както правеха преди.

Двамата актьори изживяват своите звездни мигове и тъмното минало вече е трайно зад гърба им. Наскоро актьорът пусна в социалната мрежа тяхна обща снимка, като под нея написа „Feeling lovely“.

Радина Кърджилова

Обратът е тотален, скандалите вече ги няма

И коментарите под красивото фото не закъсня. Веднага те получиха хиляда последователи в Интернет пространството. Феновете им пожелаха да са живи и здрави, и още дълго да се радват на любовта си един към друг.

През юни звездната двойка се сдоби със син. Малчуганът носи името на бащата на Радина-Христо Кърджилов. Той е художник и двамата единодушно решили техния син да носи името на дядо си.

Бебокът е първи за красивата актриса и втори за мъжа до нея. Деян Донков има още един син от колежката си Анастасия Ингилизова. Тя също има второ дете от връзката си с колегата им Христо Петков.

След вторият си син Деян Донков се промени коренно. Той трепери над своя малък Хриси, както и над майката на сина му.

Деян следял неговата Радина да се храни само с качествени, екологично чисти продукти, защото това ще е храната, която тя ще предаде и на своето бебе. Освен това при разходки той бил навигатора на количката и не давал никой случаен фен да се доближи до малкия сладур.

За грижите на малкия си син Радина Кърджилова се доверявала изцяло не само на съпруга си, но и на майка си Гергана. Дядото, чието име носи невръстния му внук, също бил във вихъра на радостта и готов да прави всичко, което поискало младото семейство от него.

Но най-голяма промяна се случила с Деян. „Не можем да го познаем. Той вече не прави купони, не пие до зори, внимава какво прави, говори и трепери над своя малък син и Радина. Съвсем нов човек е, различен от преди”, не могат да го познаят и неговите авери по чашка.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар