Черни дни за Алисия: Бирмата я изрита като мръсно коте от живота си! (причината ще ви шокира)

Черни дни за Алисия: Бирмата я изрита като мръсно коте от живота си! (причината ще ви шокира)
5 (100%) 1 vote

Алисия и Жоро Бирмата вече не са двойка, всичко помежду им приключи!

Черни дни се задават за поп фолк дивата Алисия, която отново е сама. Днес гръмна новината, че връзката й с милионера Жоро Бирмата вече е в миналото, след като той й посочил вратата и я натирил като мръсно коте от живота си.

Причината за раздялата им е повече от шокираща и това е лудата ревност на Бирмата. Бившият на Преслава буквално полудял като научил, че почивката на певицата и сина й на Марбея са платени не от нея самата, а от бившия й Валери Божинов.

Алисия

Алисия и Жоро Бирмата скъсаха окончателно

„Алисия опитваше да залъгва Жоро, че сама е платила ваканцията си, но той не се хвана. Впоследствие всички разбраха, че парите идват от Валери Божинов, който плати и ваканцията на Николета Лозанова и дъщеря си Никол. Нямаше как да не направи същото и за Алисия и сина си. Само че Бирмата откачи от яд и ревност, вдигна чутовен скандал и я напусна“, разкриват близки до обкръжението на певицата.

Жоро Бирмата не искал и да чуе за прошка, защото от душа ненавиждал Божинов. Той отлично знаел, че Валери винаги е бил голямата любов на Алисия и че тя е с него само, заради парите му.

Припомняме, че чалга дивата и Бирмата разкриха връзката си в началото на годитата, но певицата упорито продължи да се крие и да не се показва никъде с него, сякаш се срамуваше. Докато по времето с Божинов, снимките им не слизаха от първите страници на таблоидите.

„Алисия никога не е имала особени чувства към Жоро, но се подлъга по него, защото е адски богат и си позволяваше да й прави подаръци, каквито досега не беше получавала. Това обаче не може да накара сърцето ти да бие за някого. Така и не го обикна, затова сега само банковата му сметка ще й липсва“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар