Зловеща болест заплашва Емануела, близките й в шок! (още подробности)

Зловеща болест заплашва Емануела, близките й в шок! (още подробности)
5 (100%) 2 votes

Емануела все повече плаши близките си хора, състоянието й не е нормално!

Певицата Емануела ужаси близките си със състоянието, в което се намира. След като преживя сума ти удари и провали в браковете и връзките си с различни мъже, чалгаджийката развали дослука и с бащата на детето си Митко Динев.

Явно това е дало силно отражение на психиката й и синеочката си е внушила, че е дебела. От няколко месеца насам Емануела буквално не слагала залък в уста и гладувала, за да се стопи и да се докара до визията на колежката си Преслава, на която тайно завиждала.

Емануела

Емануела сама си застрашава здравето и живота, не спира да гладува

Близки до обкръжението на Емануела разкриха стряскащата истина, че от дълго време насам тя се храни само по веднъж на ден и то предимно с малко плодове или зеленчуци. Менюто й се състояло основно от вода, която поглъщала в огромни количества.

Тези дни Емануела успя да ужаси и плажуващите на Черноморието като се пусна по бански, от който стърчаха само кокали и леко провиснала кожа. А и как няма да висне, като по нея вече месце не е останало, коментират очевидци на грозната гледка.

Явно обаче певицата много се харесва така и изобщо не обръщала внимание на травогите и притесненията на близките си хора. Последните не спирали да я съветват да се вразуми и са убедени, че ако продължи дори още месец по този начин, Емануела ще се разболее от анорексия. А това в повечето случаи се оказва фатално за много момичета.

Слаба и красива в собствените си очи, певицата пет пари не давала за риска, който е поела, а продължава да се хвали на дружките си как има да сваля още пет килограма.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар